ГРАДСКА ИЗБОРНА КОМИСИЈА

Седиште:

Мала сала (II спрат), Жарка Зрењанина 2, 21000 Нови Сад

e-mail: gik@novisad.rs

 

Телефони: (021) 526-970, 4882-954, 4882-974