Miloš Vučević izabran je danas za gradonačelnika Novog Sada. Za Miloša Vučevića tajnim glasanjem glasalo je 52 odbornika i odbornice Skupštine grada, a uz gradonačelnika Novog Sada izabrani su zamenik gradonačelnika, kao i članovi i članice Gradskog veća.

Za zamenika gradonačelnika izabran je Srđan Kružević dok su za članove i članice Gradskog veća izabrani: članica Gradskog veća za budžet i finansije Aleksandra Radak, član Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandar Kravić, član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin, član Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomir Nikolić, član Gradskog veća za komunalnu delatnost Vladimir Stojković, članica Gradskog veća za urbanizam i zaštitu životne sredine Mira Radenović, član Gradskog veća za zdravstvo prof. dr Zoltan Horvat, član Gradskog veća za obrazovanje mr Vladimir Jelić, član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević, član Gradskog veća za upravu i propise Milan Đurić i član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić.

Izborom za gradonačelnika, zamenika gradonačelnika, kao i članove Gradskog veća za saobraćaj i puteve, te socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci, prestale su da važe funkcije odbornika u Skupštini Grada Novog Sada Milošu Vučeviću, Srđanu Kruževiću, Aleksandru Kraviću i Tihomiru Nikoliću, pa su na današnjoj sednici potvrđeni mandati novim odbornicima: Miloradu Reljiću, Jeleni Crnogorac, Kristini Meneši i Marici Matijević. Na mesto odbornika ranije su ostavke podneli Nenad Čanak, mr Goran Čabradi, dr Veselin Bojat i mr Vladimir Jelić, a mandati su potvrđeni Bogdanu Kolarskom, Slobodanu Cvetkoviću, Zoranu Petkoviću i Slobodanu Tasiću.

Na današnjoj sednici razrešeni su stari i imenovani novi predsednik, članovi i članice, njihovi zamenici i zamenice i sekretar Gradske izborne komisije.