GIK VESTI

Saopštenje sa 54. sednice Gradske izborne komisije

Gradska izborna komisija, na 54. sednici, održanoj 3. jula 2020. godine, usvojila je Izveštaj o sprovedenim izborima za odbornike Skupštine Grada Novog Sada, raspisanim za 21. jun 2020. godine. Na današnjoj sednici donet je i Zaključak o čuvanju izbornog materijala za izbore za odbornika Skupštine Grada Novog Sada, raspisanih za 21. jun 2020. godine.

Saopštenje sa 53. sednice Gradske izborne komisije

Gradska izborna komisija, na 53. sednici, održanoj 2. jula 2020. godine, donela je Zaključak o izdavanju uverenja o izboru za odbornike Skupštine Grada Novog Sada kandidatima kojima su dodeljeni mandati. Takođe, na današnjoj sednici, donet je i Zaključak o vraćanju izbornog jemstva podnosiocima proglašenih izbornih lista.

Saopštenje sa 52. sednice Gradske izborne komisije

Gradska izborna komisija, na 52. sednici, održanoj 30. juna 2020. godine, donela je Zaključak o dodeli odborničkih mandata. Prema navedenom Zaključku, podnosioci proglašenih izbornih lista osvojili su: Koalicija: Aleksandar Vučić – Za našu decu. – 52 mandata Koalicija: “Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Sbija (JS) – 10 mandata Koalicija VOJVOĐANSKI FRONT – ujedinjeni za demokratski […]

Starije vesti...