Gradska izborna komisija Grada Novog Sada, na sednici održanoj 12. januara, donela je Rešenje o utvrđivanju naknade za rad predsednika, sekretara, članova i njihovih zamenika u stalnom sastavu Gradske izborne komisije Grada Novog Sada na sprovođenju izbora za narodne poslanike, održanih 17. decembra 2023. godine, zatim  Rešenje o utvrđivanju naknade za rad članova i zamenika članova u proširenom sastavu Gradske izborne komisije Grada Novog Sada na sprovođenju izbora za narodne poslanike, održanih 17. decembra 2023. godine, Rešenje o utvrđivanju naknade za rad predsednika, sekretara, članova i njihovih zamenika u stalnom sastavu Gradske izborne komisije Grada Novog Sada na sprovođenju izbora za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine, održanih 17. decembra 2023. godine i Rešenje o utvrđivanju naknade za rad članova i zamenika članova u proširenom sastavu Gradske izborne komisije Grada Novog Sada na sprovođenju izbora za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine, održanih 17. decembra 2023. godine.

Na istoj sednici donesen je Zaključak o čuvanju izbornog materijala u vezi sa spovođenjem izbora za narodne poslanike, održanih 17. decembra 2023. godine, Zaključak o čuvanju izbornog materijala u vezi sa spovođenjem izbora za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine, održanih 17. decembra 2023. godine i usvojeni su zapisnici sa 59, 69, 70, 72. i 74. sednice Gradske izborne komisije.