ГИК ВЕСТИ

Саопштење са 54. седнице Градске изборне комисије

Градска изборна комисија, на 54. седници, одржаној 3. јула 2020. године, усвојила је Извештај о спроведеним изборима за одборнике Скупштине Града Новог Сада, расписаним за 21. јун 2020. године. На данашњој седници донет је и Закључак о чувању изборног материјала за изборе за одборника Скупштине Града Новог Сада, расписаних за 21. јун 2020. године.

Саопштење са 53. седнице Градске изборне комисије

Градска изборна комисија, на 53. седници, одржаној 2. јула 2020. године, донела је Закључак о издавању уверења о избору за одборнике Скупштине Града Новог Сада кандидатима којима су додељени мандати. Такође, на данашњој седници, донет је и Закључак о враћању изборног јемства подносиоцима проглашених изборних листа.

Саопштење са 52. седнице Градске изборне комисије

Градска изборна комисија, на 52. седници, одржаној 30. јуна 2020. године, донела је Закључак о додели одборничких мандата. Према наведеном Закључку, подносиоци проглашених изборних листа освојили су: Коалиција: Александар Вучић – За нашу децу. – 52 мандата Коалиција: “Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Сбија (ЈС) – 10 мандата Коалиција ВОЈВОЂАНСКИ ФРОНТ – уједињени за демократски […]

Старије вести...