Gradska izborna komisija Grada Novog Sada, na sednici održanoj 30. novembra, donela je Rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Gradske izborne komisije Grada Novog Sada u proširenom sastavu Koalicije Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – SPP – DSHV / Koalicije Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – SPP – DSHV, podnosioca proglašene Izborne liste USAME ZUKORLIĆ – UJEDINJENI ZA PRAVDU – STRANKA PRAVDE I POMIRENJA – BOŠNJACI SANDŽAKA, TOMISLAV ŽIGMANOV – DEMOKRATSKI SAVEZ HRVATA U VOJVODINI  / USAME ZUKORLIĆ – UJEDINJENI ZA PRAVDU – STRANKA PRAVDE I POMIRENJA – BOŠNJACI SANDŽAKA, TOMISLAV ŽIGMANOV – DEMOKRATSKI SAVEZ HRVATA U VOJVODINI.

Na današnjoj sednici doneto je i Rešenje za imenovanje zamenika člana Gradske izborne komisije Grada Novog Sada u proširenom sastavu Koalicije Dosta je bilo (DJB) – Socijaldemokratska stranka (SDS), podnosioca proglašene Izborne liste Saša Radulović (Dosta je bilo – DJB) – Boris Tadić (Socijaldemokratska stranka – SDS) – Ana Pejić (Otete bebe) – Dobro jutro Srbijo.

Na 51. sednici usvojen je zapisnik sa 50. sednice Gradske izborne komisije.