Danas su građani Kaća imali priliku da prisustvuju sednici Komisije za predstavke i predloge i da neposredno postave pitanja ili iznesu svoje predloge i predstavke.

Kako su rekli, najveći problem u centru ovog naseljenog mesta predstavlja nedostatak parking mesta. Zbog toga se svakodnevno dešava da se automobili parkiraju na trotoarima, zelenim površinama, pa čak i na pešačkim prelazima što stvara gužvu i ugrožava prolaznike. Prema rečima žitelja Kaća, trebalo bi povećati broj linija gradskog prevoza, a ono na što su posebno ukazali je činjenica da oni pripadaju trećoj zoni po ceni autobuske karte, a kako su istakli, njihova linija je približna nekim gradskim linijama iz prve zone. Velika olakšica bi im bila kada bi barem mogli da budu u drugoj zoni.

U ulicama Sime Šolaje, Ive Lole Ribara, Branka Radičevića, Isidore Sekulić i još nekoliko, najveći problem predstavlja nedostatak atmosferske kanalizacije, a u pojedinim ulicama neophodno je uraditi ivičnjake na kolovozu. Kako su rekli, zbog nagiba, voda sa kolovoza se sliva prema njihovim kućama i pravi velike probleme tim žiteljima.

U centru Kaća postavljeni su kandelabri koji bi trebali da se priključe na javnu rasvetu, imaju fontanu koja je već duže vreme neispravna, a nedostaju i sportski tereni i više uređenog zelenila. Takođe bi trebalo da se postave nadstrešnice na autobuskim stajalištima i stubići pored trotoara da bi se izbeglo nepropisno parkiranje.

Iako naizgled građane Kaća muči mnogo problema, bili su jedinstveni u pohvalama Gradu i iskazali su veliku zahvalnost gradonačelniku Milošu Vučeviću što je u poslednje vreme ipak mnogo toga urađeno na poboljšanju uslova života u tom naseljenom mestu.

Članice i članovi Komisije su prihvatili zaključke da se sve predstavke upute nadležnim upravama i službama na rešavanje, a odgovori će biti prosleđeni na kućne adrese svih koji su podneli predstavke.