Predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović primila je danas u gradskom parlamentu predstavnike Društva trgovaca Novog Sada i sa njima razgovarala o aktivnostima ove strukovne organizacije.

Društvo trgovaca Novog Sada okuplja vlasnike malih trgovinskih radnji, a cilj udruživanja u ovakvu asocijaciju je jačanje i bolje pozicioniranje malih radnji na tržištu Novog Sada, kao i poboljšanje razultata njihovog poslovanja.

Tokom razgovora, predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović je podvukla da su vrata novosadskog parlamenta, kao i gradske administracija, uvek otvorena za novosadske trgovce i za dvosmernu komunikaciju, posebno u specifičnim situacijama poput aktuelne, izazvane epidemijom virusa SARS-CoV-2.

Predsednik Društva trgovaca Novog Sada Mlađan Šumić zahvalio se predsednici novosadske Skupštine na prijemu, istakavši da je saradnja sa Gradom Novim Sadom dobra. On je upoznao predsednicu Marinković Radomirović sa aktivnostima Društva, kao i sa planovima koji bi trebalo da doprinesu boljitku poslovanja i usluga trgovačkih radnji koje posluju na teritoriji grada.

Sastanku je prisustvovao i v.d. načelnika Gradske uprave za komunalne poslove Zoran Stanojević.