Predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović posetila je danas Dečje selo „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici, gde je mališanima i deci, štićenicima ove ustanove, kao božićni poklon uručila deset torti.

– Danas je Badnji dan, dan koji najavljuje najradosniji hrišćanski praznik Božić, a posetom Dečjem selu „Dr Milorad Pavlović“ želimo skromno da doprinesemo obeležavanju sutrašnjeg Božića i ulepašamo deci ovaj veliki hrišćanski praznik. Ovi praznični dani nas podsećaju da darujemo kad god možemo i da nosimo mir i radost sa sobom – istakla je predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović.

Predsednicu gradskog parlamenta dočekao je direktor ove ustanove Mirko Jankelić, a nakon razgovora, uz poštovanje epidemioloških mera, zajedno su obišli Dečje selo.

– Dečje selo „Dr Milorad Pavlović“ je mesto gde dete ima pravo na sigurnu i lepu budućnost, a misija koju ova ustanova ostvaruje, da decu nauči pravim vrednostima i osposobi ih za dalji život, vredna je svake pohvale i pažnje – poručila je predsednica novosadske Skupštine MSc Marinković Radomirović.