Predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović čestitala je Novosađankama i Novosađanima Novu godinu.

Drage Novosađanke i dragi Novosađani,

još jednu izazovnu godina ostavljamo iza nas i još smo za jednu godinu iskusniji i jači. Zato, neka vam godina pred nama donese pre svega zdravlja i mira, vedrine i optimizma, mnogo pozitivne energije.

Neka vam se u njoj ispune lične, profesionalne i druge želje i ambicije. Nadam se da će trud koji ste uložili u ostvarenje svojih ciljeva u novoj godini uroditi plodom, a da ćemo zajedničkim naporima učiniti da naš Novi Sad bude lepše i bolje mesto za život.

Našim najmlađim Novosađanima želim mnogo bezbrižnih dana, sreće i zadovoljstva. Da rastu u ljubavi i radosti, a da od svojih roditelja, baka i deka, učitelja i nastavnika uče znanje, stiču iskustvo i spoznaju plemenitost.

Novogodišnju noć proslavite uz one koje volite, koji vas poštuju i podržavaju. Lepo se provedite, a potom odmorite. Budite veseli i ponosni, jer grad koji činimo postaje Evropska prestonica kulture.

Srećna Nova godina!