Članicama i članovima Komisije za predstavke i predloge na današnjoj sednici obratila se jedna sugrađanka svojom predstavkom koja se odnosi na rad firme za reciklažu otpada na Temerinskom putu. Prema njenim rečima, prilikom istovara i utovara otpada, stvara se prevelika buka i prašina, što stanovnicima okolnih kuća otežava svakodnevni život.

Komisija je razmatrala i odgovore na prethodno upućene predstavke pristigle od nadležnih ustanova i službi. Povodom predstavke stanovnika ulica Mikole Kočiša i Prištinske, da se održavaju zelene površine, koje se dodatno uništavaju parkiranjem vozila, kao i da se Prištinska ulica asfaltira i komunalno opremi, odgovoreno je da će stručna služba Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije izaći na teren i utvrditi činjenično stanje i po potrebi dati nalog za rekonstrukciju zelenih površina ili eventualnu postavku zelenih stubića radi zaštite zelenih površina. Što se tiče izgradnje trotoara i atmosferske kanalizacije, neophodno je opredeliti finansijska sredstva jednim od Programa uređivanja građevinskog zemljišta, kaže se u okviru istog odgovora. Takođe se predlaže da se obrate nadležnoj mesnoj zajednici kako bi predmetni radovi bili uvršteni u prioritetne.

Ovaj odgovor, kao i svi ostali pristigli na podnete predstavke, biće prosleđeni na kućne adrese podnosioca, jednoglasno je zaključeno na sednici.