Поликлиника “СТ Медицина”, при којој раде ординације за физикалну медицину и рехабилитацију, кардиологију, радиологију, гинекологију, интерну медицину, општу праксу и спортску медицину, отворена је вечерас у новом модерном простору на Булевару ослобођења.09-09-17-3

На свечаном отварању, присутнима се обратио председник Скупштине Града Новог Сада Здравко Јелушић, који је истакао да је задовољство бити у прилици присуствовати догађају где се види шта појединац, кроз упорност, може да да свом граду и здравству као једном неопходном сегменту живота.

– Сигуран сам да смо сви фасцинирани најмодернијом опремом, али мене је такође фасцинирало да на тој опреми раде најеминентнија имена и стручњаци. Ово јесте велика ствар и догађај за Нови Сад и верујем да ће оваква иницијатива за многе вас из медицинске струке бити светионик, да покушају у својим областима медицине да ураде нешто слично, како би се медицинска заштита не само у Новом Саду, него и у Србији, подигла на онај степен који је неопходан – поручио је председник новосадског парламента Здравко Јелушић.09-09-17-4

Испред поликлинике “СТ Медицине” гостима се обратио један од оснивача и сувласника др сци. мед. др Тибор Чањи, истакавши да је поликлиника почела са радом пре седам година.

– Радили смо марљиво, трудили смо се, слушали смо паметније, слушали смо савете људи који су знали да нам кажу паметну и лепу реч. Исто тако, слушали смо и критике, кориговали се и, надам се, постали бољи. 09-09-17-5Сада смо ту где јесмо, ту смо зато што имамо импозантан и велики број пацијената који су у нама препознали људскост и хуманост, добру вољу, стручност и залагање за свачије здравље – казао је др сци. мед. др Тибор Чањи, најављујући да новина у будућем раду поликлинике “СТ Медицина” бити и хуманитарни рад.

Свечаном отварању је присуствовао и начелник Јужнобачког округа Милан Новаковић, саветник градоначелника Драгољуб Самарџић, као и бројне колеге из других здравствених установа. Поликлиника “СТ Медицина” има потпуно нову и најсавременију медицинску опрему.