Komisiji za predstavke i predloge danas su se obratile predstavnice stanovnika Sremske Kamenice iz Vihorske ulice. Kako su naglasile u svom obraćanju, već više od deset godina obraćaju se nadležnim službama i preduzećima sa zahtevom da se deo Vihorske ulice asfaltira i osvetli javnom rasvetom. Kako su navele, u tom delu ima dvadesetak kuća, ulica je pod nagibom, mračna je i nedostupna za vozila Hitne pomoći ili vatrogasna vozila, što im najviše i stvara probleme. Takođe, prilikom lošeg vremena za vreme padavina, podloga je raskvašena, stvaraju se bare i onemogućeno je normalno kretanje i vozilima i pešacima.

Članice i članovi Komisije jednoglasno su doneli zaključak da se njihov zahtev uputi Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, Gradskoj upravi za imovinu i imovinsko-pravne poslove i Gradskoj upravi za urbanizam i građevinske poslove kako bi se našao način za rešavanje problema stanovnika ovog dela Sremske Kamenice.

Na sednici su razmatrani i odgovori na ranije upućene predstavke koje su građani iznosili prilikom obraćanja Komisiji, a svi dobijeni odgovori od nadležnih službi, ustanova i preduzeća, biće dostavljeni tim građanima.