Нова експозитура Банке Поштанска штедионица отворена је данас у Дунавској улици, а свечаном чину отварања присуствовао је председник Скупштине Града Новог Сада Здравко Јелушић, подсетивши да је то седма пословница банке у Новом Саду.26-01-18-3

– Ми смо довољно велики град да ће Банка Поштанска штедионица сигурно отворити још експозитура у нашем граду, како би што је могуће више приближила своје пословање грађанима и на рубним подручјима Новог Сада – поручио је председник градског парламента Здравко Јелушић.

Председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица мр Бојан Кекић захвалио се председику Скупштине града Здравку Јелушићу, истакавши да је “изузетном оперативношћу Града Новог Сада и стручних служби”, обезбеђен нови простор.

– Сигурно да ово није једини објекат који ће бити отворен у Новом Саду и у Војводини – казао је Кекић, подсетивши да је Банка Поштанска штедионица у власништву Владе Републике Србије, да је основана 1921. године и да има континуитет 96 година пословања.26-01-18-4

– Банка Поштанска штедионица је стабилна, консолидована банка, окренута пре свега према становништву и предузетницима – подвукао је мр Бојан Кекић.

Директор регионалног центра Нови Сад Банке Поштанска штедионица Десимир Блашковић прецизирао је да је банка у протеклој години отворила седам нових експозитура на подручју Војводине, те да је ово прва експозитура отворена у овој години.

– Новоотворена експозитура седма је у Новом Саду, 42 у Војводини, а 159 на територији Србије. То је показатељ да Банка Поштанска штедионица и у пракси потврђује свој слоган “Још ближе вама”, са циљем веће доступности наших банкарских услуга и производа – објаснио је Блашковић.