Na današnjoj sednici Komisije za predstavke i predloge sugrađani su imali priliku da nesposredno pred članicama i članovima Komisije iznesu svoje predstavke i predloge, ali su razmatrane i predstavke koje su građani uputili u pisanoj formi. Takođe, razmatrani su i odgovori od nadležnih gradskih uprava i institucija na ranije postavljena pitanja.

Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije na prethodno upućenu predstavku građana iz Vihorske ulice u Sremskoj Kamenici u vezi sa komunalnim opremanjem njihove ulice, odgovorili su da je preduslov za izvođenje radova na izgradnji javnog osvetljenja i saobraćajnih površina, rešeni imovinsko-pravni odnosi. S obzirom da su parcele kroz koje se proteže Vihorska ulica u privatnom vlasništvu, a imovinsko-pravni odnosi nisu rešeni, trenutno nije moguće planirati sredstva za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju javnog osvetljenja i saobraćajnih površina u pomenutoj ulici.

Kako je Komisija od prošlog meseca započela održavanje svojih sednica i po mesnim zajednicama, dogovoreno je da se sledeća sednica održi sledeće srede, 14. februara u Mesnoj zajednici Radnički, obuhvatajući dve susedne mesne zajednice MZ „Jugovićevo“ i MZ „Radnički“. Sednica će početi u 12,00 časova, a članice i članovi Komisije pozivaju sve sugrađane sa teritorija ovih mesnih zajednica da dođu i da iznesu svoje predstavke, pitanja i predloge pred Komisijom, u neposrednom razgovoru.