На данашњој седници Комисије за представке и предлоге суграђани су имали прилику да неспосредно пред чланицама и члановима Комисије изнесу своје представке и предлоге, али су разматране и представке које су грађани упутили у писаној форми. Такође, разматрани су и одговори од надлежних градских управа и институција на раније постављена питања.

Из Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције на претходно упућену представку грађана из Вихорске улице у Сремској Каменици у вези са комуналним опремањем њихове улице, одговорили су да је предуслов за извођење радова на изградњи јавног осветљења и саобраћајних површина, решени имовинско-правни односи. С обзиром да су парцеле кроз које се протеже Вихорска улица у приватном власништву, а имовинско-правни односи нису решени, тренутно није могуће планирати средства за израду техничке документације за изградњу јавног осветљења и саобраћајних површина у поменутој улици.

Како је Комисија од прошлог месеца започела одржавање својих седница и по месним заједницама, договорено је да се следећа седница одржи следеће среде, 14. фебруара у Месној заједници Раднички, обухватајући две суседне месне заједнице МЗ „Југовићево“ и МЗ „Раднички“. Седница ће почети у 12,00 часова, а чланице и чланови Комисије позивају све суграђане са територија ових месних заједница да дођу и да изнесу своје представке, питања и предлоге пред Комисијом, у непосредном разговору.