Komisija za predstavke i predloge Skupštine Grada Novog Sada održala je danas sednicu sa prijemom građana u Mesnoj zajednici “Radnički”, gde su stanovnici tog dela grada imali priliku da iznesu svoje predstavke i predloge.

Što se tiče problema sa kojima se građani susreću u ovom delu grada, članovima je na sednici istaknut problem bezbednosti prelaza za pešake preko pruge, a napomenut je i nedostatak raskrnice na Bulevaru Evrope, kako bi vozila koja dolaze sa Avijatičarskog naselja mogla da se uključe u traku Bulevara prema Limanima.

Na sednici su prisustvovali i žitelji Ulice Karolja Seleša, koji su izneli primedbu na loše stanje pomenute ulice, te potrebu da se ona rekonstruiše. Takođe, članovima Komisije je predočena i potreba za proširenjem Ulice Pavla Orlovića, kao i da se rekonstruiše pešačka staza u delu Ulice Filipa Filipovića.

Članovi Komisije odgovore na upućene predstavke zatražiće od nadležnih službi, a za predstavke koje se tiču uređenja ulica i trotoara od Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.