Комисија за представке и предлоге Скупштине Града Новог Сада одржала је данас седницу са пријемом грађана у Месној заједници “Раднички”, где су становници тог дела града имали прилику да изнесу своје представке и предлоге.

Што се тиче проблема са којима се грађани сусрећу у овом делу града, члановима је на седници истакнут проблем безбедности прелаза за пешаке преко пруге, а напоменут је и недостатак раскрнице на Булевару Европе, како би возила која долазе са Авијатичарског насеља могла да се укључе у траку Булевара према Лиманима.

На седници су присуствовали и житељи Улице Кароља Селеша, који су изнели примедбу на лоше стање поменуте улице, те потребу да се она реконструише. Такође, члановима Комисије је предочена и потреба за проширењем Улице Павла Орловића, као и да се реконструише пешачка стаза у делу Улице Филипа Филиповића.

Чланови Комисије одговоре на упућене представке затражиће од надлежних служби, а за представке које се тичу уређења улица и тротоара од Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције.