Današnja sednica Komisije za predstavke i predloge održana je u Mesnoj zajednici „Sremska Kamenica“, gde su stanovnici ovog dela grada mogli da iznesu svoje predstavke neposredno pred članicama i članovima Komisije.

S obzirom da se niko od sugrađana nije obratio, Komisija je razmatrala ranije podnete predstavke koje su bile upućene ovoj mesnoj zajednici na razmatranje i rešavanje. Prema rečima predsednika Saveta MZ “Sremska Kamenica” Ljubomira Lasice najčešće im se obraćaju stanovnici naselja Bocke. Jedna od njihovih predstavki odnosi se na zahtev za asfaltiranje puta, dužine oko 300 metara, koji se za vreme obilnijih padavina ili snega, zbog strmine, pretvara u veoma opasan put pa tako ugrožava sigurnost u saobraćaju kao i život stanovnika ovog dela naselja. Oni navode da ovim putem prolaze i kamioni JKP „Čistoća“ kao i mašine Zimske službe, što ga dodatno oštećuje. Odgovoreno im je da će se put asfaltirati čim budu gotovi radovi oko izgradnje kanalizacije, da se ne bi naknadno raskopavalo.

Jedno od pitanja za mesnu zajednicu odnosilo se i na problem osvetljenja u nedavno uređenom Kameničkom parku, za koje je predsednik Komisije Marko Jovanović pojasnio da je postavljanje rasvete predviđeno u drugoj fazi rekonstrukcije ovog parka, te da će svakako i taj problem uskoro biti rešen.