Данашња седница Комисије за представке и предлоге одржана је у Месној заједници „Сремска Каменица“, где су становници овог дела града могли да изнесу своје представке непосредно пред чланицама и члановима Комисије.

С обзиром да се нико од суграђана није обратио, Комисија је разматрала раније поднете представке које су биле упућене овој месној заједници на разматрање и решавање. Према речима председника Савета МЗ “Сремска Каменица” Љубомира Ласице најчешће им се обраћају становници насеља Боцке. Једна од њихових представки односи се на захтев за асфалтирање пута, дужине око 300 метара, који се за време обилнијих падавина или снега, због стрмине, претвара у веома опасан пут па тако угрожава сигурност у саобраћају као и живот становника овог дела насеља. Они наводе да овим путем пролазе и камиони ЈКП „Чистоћа“ као и машине Зимске службе, што га додатно оштећује. Одговорено им је да ће се пут асфалтирати чим буду готови радови око изградње канализације, да се не би накнадно раскопавало.

Једно од питања за месну заједницу односило се и на проблем осветљења у недавно уређеном Каменичком парку, за које је председник Комисије Марко Јовановић појаснио да је постављање расвете предвиђено у другој фази реконструкције овог парка, те да ће свакако и тај проблем ускоро бити решен.