Komisiji za predstavke i predloge danas se obratilo nekoliko građana i tom prilikom izneli su predstvake o svojim problemima i poteškoćama u svom okruženju. Upravnica zgrade u Ulici Modene, poznatije kao Tanurdžićeva palata, u ime stanara uputila je zahtev Gradu da se fasada ove zgrade u samom centru, oboji i osveži. Kako je navela, fasada je u dobrom stanju i nije potrebna nikakva popravka ili dodatni radovi na njenom saniranju, već je dovoljno samo da se prefarba i na taj način, prema njenom mišljenju, ulepša ovaj deo grada.

U Bulevaru kralja Petra prvog žitelji imaju problem sa nedovoljnim brojem kontejnera, što prouzrokuje bacanje i odlaganje smeća pored postojećih i samim tim stvara ružnu sliku njihove okoline. Sugrađanka koja je govorila o ovom problemu, predložila je postavljanje podzemnih kontejnera u većem broju, jer je to, po njenom mišljenju, jedino rešenje da se smeće ne razbacuje. Ona se, takođe, požalila i na preveliku buku koju noću prave beskućnici koji se okupljaju ispred Prihvatnog centra, a buku stvaraju i mladi koji se u kasnim noćnim satima okupljaju na obližnjem igralištu. S tim u vezi, stanari susednih zgrada predlažu postavljanje kamera za video-nadzor kako bi se povećala njihova bezbednost i sigurnost.

Na današnjoj sednici Komisije za predstavke i predloge razmatrani su i odgovori koje su nadležne institucije uputile na prethodno postavljena pitanja i oni će biti prosleđeni na adrese sugrađana koji su se obratili Komisiji.