Комисији за представке и предлоге данас се обратило неколико грађана и том приликом изнели су предстваке о својим проблемима и потешкоћама у свом окружењу. Управница зграде у Улици Модене, познатије као Танурџићева палата, у име станара упутила је захтев Граду да се фасада ове зграде у самом центру, обоји и освежи. Како је навела, фасада је у добром стању и није потребна никаква поправка или додатни радови на њеном санирању, већ је довољно само да се префарба и на тај начин, према њеном мишљењу, улепша овај део града.

У Булевару краља Петра првог житељи имају проблем са недовољним бројем контејнера, што проузрокује бацање и одлагање смећа поред постојећих и самим тим ствара ружну слику њихове околине. Суграђанка која је говорила о овом проблему, предложила је постављање подземних контејнера у већем броју, јер је то, по њеном мишљењу, једино решење да се смеће не разбацује. Она се, такође, пожалила и на превелику буку коју ноћу праве бескућници који се окупљају испред Прихватног центра, а буку стварају и млади који се у касним ноћним сатима окупљају на оближњем игралишту. С тим у вези, станари суседних зграда предлажу постављање камера за видео-надзор како би се повећала њихова безбедност и сигурност.

На данашњој седници Kомисије за представке и предлоге разматрани су и одговори које су надлежне институције упутиле на претходно постављена питања и они ће бити прослеђени на адресе суграђана који су се обратили Комисији.