Članovi Saveta za kulturu i informisanje su na danas održanoj sednici većinom glasova prihvatili Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Programa rada Gradske biblioteke u Novom Sadu, Novi Sad za 2020. godinu, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Programa rada Zavoda za zaštitu spomenika kulture Grada Novog Sada, Novi Sad za 2020. godinu i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Programa rada Kulturnog centra Novog Sada, Novi Sad za 2020. godinu.

Na današnjoj sednici usvojen je i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Programa rada Muzeja Grada Novog Sada, Petrovaradin za 2020. godinu, Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Programa rada Sterijinog pozorja, Novi Sad za 2020. godinu i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama Programa rada Novosadskog dečijeg kulturnog centra, Novi Sad za 2020. godinu.

Prihvaćeni predlozi upućeni su Skupštini Grada Novog Sada o kojima će  raspravljati odbornici i odbornice na sednici Skupštine zakazanoj za utorak, 29. decembra.