Чланови Савета за културу и информисање су на данас одржаној седници већином гласова прихватили Предлог решења о давању сагласности на Oдлуку о изменама Програмa рада Градске библиотеке у Новом Саду, Нови Сад за 2020. годину, Предлог решења о давању сагласности на Oдлуку о изменама и допунама Програмa рада Завода за заштиту споменика културе Града Новог Сада, Нови Сад за 2020. годину и Предлог решења о давању сагласности на Oдлуку о изменама Програмa рада Културног центра Новог Сада, Нови Сад за 2020. годину.

На данашњој седници усвојен је и Предлог решења о давању сагласности на Oдлуку о изменама Програмa рада Музеја Града Новог Сада, Петроварадин за 2020. годину, Предлог решења о давању сагласности на Oдлуку о изменама Програмa рада Стеријиног позорја, Нови Сад за 2020. годину и Предлог решења о давању сагласности на Oдлуку о изменама Програмa рада Новосадског дечијег културног центра, Нови Сад за 2020. годину.

Прихваћени предлози упућени су Скупштини Града Новог Сада о којима ће  расправљати одборници и одборнице на седници Скупштине заказаној за уторак, 29. децембра.