Na današnjoj sednici Odbora manifestacije „Antićevi dani“ kojom je predsedavala predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović razmatrani su Izveštaj o realizaciji Programa manifestacije „Antićevi dani“ za 2020. godinu, Izbor Stručnog žirija koji će se baviti izborom knjige poezije za Godišnju nagradu „Miroslav Antić“ i Predlog programa manifestacije „Antićevi dani“ za 2021. godinu.

Povodom izbora Stručnog žirija koji će se baviti izborom knjige poezije za Godišnju nagradu „Miroslav Antić“ jednoglasno je odlučeno da predsednik žirija bude Miroslav Radonjić, a za dva člana izabrani su Bojan Vasić, prošlogodišnji laureat nagrade „Miroslav Antić“ i Slađana Ilić, književna kritičarka iz Beograda.

Predlog programa manifestacije „Antićevi dani“ za 2021. godinu predstavila je Sunčica Marković, pomoćnica direktora Kulturnog centra Novog Sada i ukratko upoznala Odbor sa planiranim aktivnostima koje će obeležiti ovogodišnju Manifestaciju.

Predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović je izrazila zadovoljstvo što ima čast da predsedava ovim Odborom i naglasila da veruje da će uspešno sarađivati na realizaciji ovako značajne Manifestacije za grad Novi Sad.