На данашњој седници Одбора манифестације „Антићеви дани“ којом је председавала председница Скупштине Града Новог Сада MSc Јелена Маринковић Радомировић разматрани су Извештај о реализацији Програма манифестације „Антићеви дани“ за 2020. годину, Избор Стручног жирија који ће се бавити избором књиге поезије за Годишњу награду „Мирослав Антић“ и Предлог програма манифестације „Антићеви дани“ за 2021. годину.

Поводом избора Стручног жирија који ће се бавити избором књиге поезије за Годишњу награду „Мирослав Антић“ једногласно је одлучено да председник жирија буде Мирослав Радоњић, а за два члана изабрани су Бојан Васић, прошлогодишњи лауреат награде „Мирослав Антић“ и Слађана Илић, књижевна критичарка из Београда.

Предлог програма манифестације „Антићеви дани“ за 2021. годину представила је Сунчица Марковић, помоћница директора Културног центра Новог Сада и укратко упознала Одбор са планираним активностима које ће обележити овогодишњу Манифестацију.

Председница Скупштине Града Новог Сада MSc Јелена Маринковић Радомировић је изразила задовољство што има част да председава овим Одбором и нагласила да верује да ће успешно сарађивати на реализацији овако значајне Манифестације за град Нови Сад.