Članovi Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambenu podršku su na danas održanoj sednici većinom glasova prihvatili, Predlog odluke o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije ulaznog pravca duž puta Novi Sad – Rumenka (lokalitet na parcelama br. 4153, 4154 i 4155 KO Rumenka), Predlog odluke o izradi izmena i dopuna Plana generalne regulacije naseljenog mesta Veternik (lokalitet u Ulici Petra Bige broj 31), Predlog odluke o izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije Klisanskog puta u Novom Sadu (lokalitet u Ulici Sentandrejski put br. 153-155) i Predlog odluke o izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije blokova oko Ulice cara Dušana u Novom Sadu (lokalitet u Ulici cara Dušana broj 33).

Na današnjoj sednici prohvaćen je i Predlog odluke o otuđenju stanova iz javne svojine Grada Novog Sada u Novom Sadu, Klisanski put br. 7 i 9, bez naknade, koji su dodeljeni u zakup ratnim vojnim invalidima i porodicama palih boraca, zatim Predlog odluke o otuđenju stanova iz javne svojine Grada Novog Sada u Futogu, koji su dodeljeni u zakup izbeglim licima, Predlog rešenja o davanju na korišćenje nepokretnosti u javnoj svojini Grada Novog Sada Autonomnoj pokrajini Vojvodini za potrebe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad, Novi Sad, bez naknade, Predlog rešenja o davanju na korišćenje nepokretnosti u javnoj svojini Grada Novog Sada Autonomnoj pokrajini Vojvodini za potrebe Doma zdravlja „Novi Sad“, Novi Sad, bez naknade i Predlog rešenja o davanju na korišćenje nepokretnosti u javnoj svojini Grada Novog Sada Centru za socijalni rad Grada Novog Sada.

O prihvaćenim predlozima raspravljaće odbronice i odbornici gradskog parlamenta na sednici zakazanoj za petak, 25. novembar.