Predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović uputila je novogodišnju čestitku svim Novosađankama i Novosađanima.

Poštovane sugrađanke, poštovani sugrađani, dragi Novosađani,

želim da vam godina pred nama donese ličnu sreću, zdravlje i uspeh. Dosežite u novoj godini poduhvate kojima težite, bili oni profesionalni ili lične prirode. Bez obzira na izazove koje donosi vreme pred nama, ne treba da strepimo, već da dobro i strpljivo planiramo, budemo angažovani, prevaziđemo probleme i ostvarimo ciljeve. Svakome od Vas iskreno želim uspeh na tom putu.

Mladima želim da ostvare svoje snove i planove, da na fakultetima i u školama postignu uspeh koji zaslužuju, ali i da imaju motiv više za dalji rad i obrazovanje. Najmlađima upućujem ljubav i radost, želim im da budu bezbrižni u svojim porodicama, sa svojim voljenima.

Našim poštovanim starijim sugrađankama i sugrađanima želim da u novoj godini više uživaju, imaju što manje zebnje, budu voljeni i zaštićeni. Beskrajno smo Vam zahvalni na predanosti i požrtvovanosti.

Nadam se da ćemo svi zajedno u Novoj godini uspeti da budemo zadovoljni ostvarenim i da ćemo s razlogom biti ispunjeni zadovoljstvom, a da će sve ostvareno biti još jedan korak ka boljoj budućnosti.

Srećna Nova godina!