Председница Скупштине Града Новог Сада MSc Јелена Маринковић Радомировић упутила је новогодишњу честитку свим Новосађанкама и Новосађанима.

Поштоване суграђанке, поштовани суграђани, драги Новосађани,

желим да вам година пред нама донесе личну срећу, здравље и успех. Досежите у новој години подухвате којима тежите, били они професионални или личне природе. Без обзира на изазове које доноси време пред нама, не треба да стрепимо, већ да добро и стрпљиво планирамо, будемо ангажовани, превазиђемо проблеме и остваримо циљеве. Свакоме од Вас искрено желим успех на том путу.

Младима желим да остваре своје снове и планове, да на факултетима и у школама постигну успех који заслужују, али и да имају мотив више за даљи рад и образовање. Најмлађима упућујем љубав и радост, желим им да буду безбрижни у својим породицама, са својим вољенима.

Нашим поштованим старијим суграђанкама и суграђанима желим да у новој години више уживају, имају што мање зебње, буду вољени и заштићени. Бескрајно смо Вам захвални на преданости и пожртвованости.

Надам се да ћемо сви заједно у Новој години успети да будемо задовољни оствареним и да ћемо с разлогом бити испуњени задовољством, а да ће све остварено бити још један корак ка бољој будућности.

Срећна Нова година!