На данашњој седници Комисије за представке и предлоге присуствовао је већи број суграђана који су усмено изнели своје представке, а чланице и чланови Комисије разматрали су и представке које су грађани упутили писаним путем у периоду између две седнице.

Грађани Петроварадина у делу између улица Томе Маретића и Ширине 1 обратили су се представком у којој наводе да је неопходно решавање питања водоводне мреже у том насељу. С обзиром да је та водоводна мрежа, како су навели „нерегуларна“ и „стара“, честа су пуцања цеви, што узрокује изливање чисте воде које често траје и месецима. Они су затражили и решавање питања канализационе мреже у том делу Петроварадина. Такође, затражили су и решавање питања школске линије по предатој петицији грађана МЗ Петроварадин, за проширење линије школског аутобуса 36 на линији Петроварадин – Пуцкарош, будући да се аутобус 36 креће Карловачким друмом ка насељу Пуцкарош и тако заобилази ђаке у првом делу њиховог насеља.

На седници је разматрана још једна представка из Петроварадина. Суграђанка која се отежано креће, указала је на веома лош тротоар у Рељковићевој улици по којем је немогуће, како наводи, кретати се колицима, јер има рупа и неравнина.

На лоше стање инфраструктуре пожалила се и житељка Телепа. Она наводи да је Улица Јернеја Копитара у „катастрофалном“ стању, није могуће мимоилажење два аутомобила, нема ивичњака, а рупе су и са стране и на путу. Према њеним речима, у тој улици се налази вртић и да је, поред реконструисања коловоза и тротоара, неопходно поставити лежеће полицајце.