Члановима  Комисије за представке и предлоге, на данас одржаној седници, обратила се  суграђанка која наводи да је након недавне елементарне непогоде причињена знатна штета на гробном месту чији је она закупац. Према њеним речима, очекивала је да ће је из ЈКП „Лисје“ обавестити да је након непогоде пао споменик, који је она купила од тог предузећа и, како наводи, уредно и редовно измирује своје обавезе према њима. С обзиром да се уверила да је споменик урађен неквалитетно и услед непогоде пао, поставила је питање ко је у обавези да сноси трошкове санације споменика.

Суграђанин из Рашке улице је изнео представку у којој наводи да је, због проширења пруге, део његове парцеле постао пролаз за камионе и да трпи велику штету, јер у таквој ситуацији није у могућности да уреди или прода свој посед. Чланови Комисије су донели закључак да се ова представка упути Градској управи за грађевинско земљиште и инвестиције.

На истој седници, разматрани су пристигли одговори на претходно поднете представке и они ће бити упућени на кућне адресе подносиоца.