Чланови Комисије за називе делова насељених места на данас одржаној седници разматрали су захтев Драге Јојића за давање назива новој улици у Новом Саду по Горану Јојићу, погинулом припаднику Министарства унутрашњих послова.

Имајући у виду да је Полицијска управа Нови Сад сагласна са овим захтевом, да је Јавно предузеће „Урбанизам“ Завод за урбанизам доставило позитивно мишљење, да је Републички геодетски завод дао сагласности, Комисија је прихватила захтев којим би се улица која се налази на Авијатичарском насељу, у близини касарне „Југовићево“, дуж катастарске парцеле 3387/1 у Катастарској општини Нови Сад 1 назвала по Горану Јојићу.

Горaн Јојић је био полицајац у Другој полицијској станици Секретаријата унутрашњих послова у Новом Саду. Један од најмлађих полицајаца који је страдао у борби са албанским терористима 15. маја  1999. године у селу Краљани, општина Дечани. Одликован је Орденом за заслуге у областима одбране и безбедности првог степена. Био је припадник 23. Одреда 1. чете посебних јединица полиције.

Након што мишљење дају Национални савети мађарске, словачке и русинске националне мањине и Савет за међунационалне односе Града Новог Сада, а надлежни покрајински секретаријат да претходну сагласност, Скупштина града ће расправљати о прихваћеним предлозима.