Председница Скупштине Града Новог Сада MSc Јелена Маринковић Радомировић упутила је новогодишњу честитку свим Новосађанкама и Новосађанима.

Уважене суграђанке, поштовани суграђани, драги Новосађани,

поносна сам на све што смо успели да постигнемо за наш град ове године, а нека нам нова година донесе свежу енергију за нова достигнућа, како би наставили да постижемо предвиђене планове.

У Новој години будите здрави, срећни и испуњени. Остварите своје жеље, амбиције и тежње. Старији суграђани нека уживају у својим породицама, свом заслуженом одмору и нека имају што мање брига, а што више лепих тренутака. Младима желим да остваре успех у школама и факултетима, да расту срећно и досегну висине којима теже. А најмлађе нека испуни безбрижност, топлина и љубав, коју ће несебично враћати како буду расли.

Драги суграђани, новогодишње празнике пред нама проведите у заслуженом одмору, опуштени, срећни и у пријатном друштву, са породицама и пријатељима. Да и у Новој 2024. години сви заједно бринемо о свему што нам значи: најближима, здрављу, будућности, осећањима, природи, себи и свему што нас окружује.

Срећна Нова година!