Чланови Савета за комуналне делатности су на данас одржаној седници већином гласова прихватили Предлог одлуке о Програму инвестиционих активности набавке и постављања контејнера за примарну сепарацију отпада на територији Града Новог Сада за 2024. годину Јавног комуналног предузећа „Чистоћа“ Нови Сад.

Предлогом одлуке о Програму инвестиционих акгивности набавке и постављања контеjнера за примарну сепарацију отпада на териториjи Града Новог Сада за 2024. годину Jавног комуналног предузеhа „Чистоћа” Нови Сад, утврђен je Програм инвестиционих активности набавке и постављања контеjнера за примарну сепарациjу отпада на териториjи Града Новог Сада за 2024. годину Jавног комуналног предузеhа „Чистоhа” Нови Сад. Средства за реализациjу овог Програма у износу од 20.000.000,00 динара планирана су у буџету Града Новог Сада за 2024. годину.

 На данашњој седници усвојен је и Извештај о раду Градског штаба за ванредне ситуације Града Новог Сада за 2023. годину, затим План рада Градског штаба за ванредне ситуације Града Новог Сада за 2024. годину и Предлог решења о именовању директора Јавног кoмуналног предузећа за одржавање стамбених и пословних простора „Стан“ Нови Сад.

О приваћеним предлозима, извештају и плану расправљаће одборници на седници Скупштине заказаној за 5. март.