На данашњој седници Комисије за представке и предлоге разматране су  представке које су грађани изнели непосредно пред Комисијом као и представке које су писменим путем упућене на разматрање. Такође, чланови Комисије разматрали су и више одговора пристиглих на раније поднете представке, а који ће бити упућени на адресе суграђана који су их поднели.

Суграђанка са Подбаре се у име житеља улица патријарха Чарнојевића, Текелијине и Венизелосове обратила представком у којој наводи више комуналних проблема, као што су недостатак тротоара, бициклистичке стазе, паркинга и аутобуске линије. Према њеним речима, услед учестале градње нових стамбених објеката и повећаног броја станара, а самим тим и аутомобила, пролазак пешацима је отежан, на неким местима и потпуно немогућ због паркираних аутомобила, а увече је додатни проблем због слабог осветљења. Она такође наводи и појаву несносног смрада који се шири из правца Текелијине улице, за који тврди да потиче из приватне кланице, а неретко примећују довожење камионима живе стоке.

Двоје суграђана из Улице Југ Богдана се обратило поводом истог проблема, који настаје испред њихових стамбених објеката за време падавина. Како наводе, на том делу не постоји атмосферска канализација, па се сва вода задржава на тротоару испред њихових улаза што им отежава свакодневно кретање.

На Адицама постоји проблем са градским превозом, како је навела суграђанка из тог дела града. Према њеним речима, имају само једну аутобуску линију која иде у великим размацима, што је за насеље од око 10.000 становника, према њиховом мишљењу, веома мало. Такође је навела и недостатак контејнера и канти за смеће, а посебан проблем им представља канал који је загађен и затрпан смећем.