Комисији за представке и предлоге данас се обратило неколико суграђанки и суграђана како би у непосредном разговору указали на своје проблеме и затражили њихово решавање.

Председница стамбене заједнице у Улици цара Душана указала је на проблем одвођења атмосферских падавина, јер, како је навела, нису повезани на колектор који постоји у Булевару цара Лазара, па се око њихових кућа накупљају атмосферске воде, јер немају одвод.

Управница стамбене заједнице на Булевару војводе Степе број 7 поднела је усмену представку у којој наводи да се са бочне стране њихове зграде налазе три велике тополе чија висина премашује зграду, које су се у прошлогодишњем невремену видно нагнуле и прете да падну на кров зграде. Комисија ће се обратити ЈКП „Градско зеленило“, како би овај проблем био решен.

Суграђанка из Улице Народног фронта указала је на потребу да се део око Лиманског парка уреди, тако да се поставе клупе и да се стазе и прилази зградама санирају, јер су тренутно, како наводи, пуни рупа и неравнина.

На седници је разматрано и више одговора пристиглих од надлежних институција на раније поднете представке и њих ће Комисија проследити на адресе подносилаца.