Градска изборна комисија је на 86. седници, одржаној 7. маја 2024. године, донела Решење којим се одбија проглашење Изборне листе ПРОФ. ДР ЗОРАН МИЛОШЕВИЋ – ЗАЈЕДНИЦА СРБА за изборе одборника Скупштине Града Новог Сада, расписане за 2. јун 2024. године.

На седници је донета и Одлука о изменама и допунама Одлуке о одређивању бирачких места на територији Града Новог Сада за гласање на изборима за одборнике Скупштине Града Новог Сада, расписаним за 2. јун 2024. године, као и Одлука о називу и изгледу образаца за подношење пријава за посматрање рада органа за спровођење избора за одборнике Скупштине Града Новог Сада, расписаних за 2. jун 2024. године.

Комисија ја донела Решење о именовању члана и заменика члана Градске изборне комисије Града Новог Сада у проширеном саставу, на предлог Руске странке, подносиоца проглашене Изборне листе Руска странка – Срби и Руси браћа заувек! и Решење о именовању члана и заменика члана Градске изборне комисије Града Новог Сада у проширеном саставу, на предлог Групе грађана Сасвим друга прича – Град грађанима, подносиоца проглашене САСВИМ ДРУГА ПРИЧА – ГРАД ГРАЂАНИМА.

На 86. седници усвојен је записник са 85. седнице Градске изборне комисије.