Милош Вучевић изабран је данас за градоначелника Новог Сада. За Милоша Вучевића тајним гласањем гласало је 52 одборника и одборнице Скупштине града, а уз градоначелника Новог Сада изабрани су заменик градоначелника, као и чланови и чланице Градског већа.

За заменика градоначелника изабран је Срђан Кружевић док су за чланове и чланице Градског већа изабрани: чланица Градског већа за буџет и финансије Александра Радак, члан Градског већа за саобраћај и путеве Александар Кравић, члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин, члан Градског већа за социјалну заштиту и бригу о породици и деци Тихомир Николић, члан Градског већа за комуналну делатност Владимир Стојковић, чланица Градског већа за урбанизам и заштиту животне средине Мира Раденовић, члан Градског већа за здравство проф. др Золтан Хорват, члан Градског већа за образовање мр Владимир Јелић, члан Градског већа за привреду Милорад Радојевић, члан Градског већа за управу и прописе Милан Ђурић и члан Градског већа за културу Далибор Рожић.

Избором за градоначелника, заменика градоначелника, као и чланове Градског већа за саобраћај и путеве, те социјалну заштиту и бригу о породици и деци, престале су да важе функције одборника у Скупштини Града Новог Сада Милошу Вучевићу, Срђану Кружевићу, Александру Кравићу и Тихомиру Николићу, па су на данашњој седници потврђени мандати новим одборницима: Милораду Рељићу, Јелени Црногорац, Кристини Менеши и Марици Матијевић. На место одборника раније су оставке поднели Ненад Чанак, мр Горан Чабради, др Веселин Бојат и мр Владимир Јелић, а мандати су потврђени Богдану Коларском, Слободану Цветковићу, Зорану Петковићу и Слободану Тасићу.

На данашњој седници разрешени су стари и именовани нови председник, чланови и чланице, њихови заменици и заменице и секретар Градске изборне комисије.