Чланови Савета за комуналне делатности прихватили су данас већином гласова Предлог одлуке о изменама Одлуке о уређењу Града Новог Сада и упутили га Скупштини града на разматрање. На данашњој седници већином гласова прихваћени су и Предлог одлуке о изменама Одлуке о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини Града Новог Сада , потом Предлог одлуке о изменама Одлуке о обављању комуналне делатности одржавање јавних зелених површина, Предлог одлуке о изменама Одлуке о јавном превозу путника на територији Града Новог Сада, Предлог одлуке о изменама Одлуке о јавним паркиралиштима на територији Града Новог Сада, Предлог одлуке о изменама Одлуке о такси превозу путника, Предлог одлуке о изменама Одлуке о предузимању активности у циљу реализације дочека Нове године, Предлог одлуке о изменама Одлуке о Програму одржавања објеката путне привреде за 2016. годину и Предлог одлуке о изменама Одлуке о Програму мера за унапређење услова живота у насељеним местима Лединци и Стари Лединци за ову годину.

Савет је усвојио и неколико предлога одлука о изменама одлука о овогодишњим програмима инвестиционих активности и то ЈКП “Водовод и канализација”, ЈКП “Чистоћа”, ЈКП “Градско зеленило”, ЈКП “Лисје” и ЈКП “Зоохигијена и Ветерина Нови Сад”.

На данашњој седници већином гласова прихваћен је Предлог одлуке о изменама Одлуке о Програму изградње објекта Завода за хитну медицинску помоћ у Новом Саду за 2016. годину, Предлог решења о давању сагласности на Одлуку о измени Програма пословања ЈКП “Новосадска топлана” за 2016. годину, Предлог решења о давању сагласности на Статут ЈКП “Паркинг сервис” и Предлог решења о давању сагласности на Статут ЈКП “Пут”.

Прихваћени предлози наћи ће се пред одборницима и одобрницама на седници Скупштине Града Новог Сада, заказаној за среду, 30. новембра