Чланови Комисије за називе делова насељених места и јавних служби усвојили су на данашњој седници већином гласова предлог да се улици на парцели број 2215/1 КО Нови Сад 1 да назив по Јовану Солдатовићу, познатом вајару и првом професору вајарства на Академији уметности у Новом Саду. На данашњој седници већном гласова прихваћен је и предлог да се улица, која почиње од Улице Ивана Кнежевића до парцеле број 437/28 КО Нови Сад III, назове по академику и композитору Рудолфу Бручију, првом декану Академије уметности у Новом Саду. Рудолф Бручи био је председник Удружења композитор Војводине и председник Удружења композитора Југославије. Чланови Комисије прихватили су предлог да се улица на парцели број 3106 КО Ветерник назове по Живану Милисавцу, академику, линвисти, есејисти, књижевном критичару и историчару књижевности и културе. На седници је прихваћен и предлог Управе манастира Васкрсење Христово на Сунчаном брегу у Каћу да се улици на парцели број 1246 КО Каћ да назив Манастирска улица.

Чланови Комисије, након мишљења ЈП “Урбанизам”, прихватили су предлоге да се парцеле након улица Жарка Зрењанина и Косте Нађа на Ченеју могу сматрати њиховим продужецима, као и да се парцела након Улице Ленке Дунђерски у Новом Саду може сматрати продужетком поменуте улице, те ће понети исти назив.

Иницајативе Градског одбора Српске радикалне странке да се једна улица у Новом Саду назове по бившем председнику СРЈ Слободану Милошевићу, као и да се Булевар Европе преименује у Булевар Николе Тесле, на данашњој седници нису добиле потребну већину, те их Комисије није прихватила. Како је образложено, прва иницијатива није прихваћена јер није у складу са дефинисаним правилима рада Комисије, која предвиђају да се у овом сазиву дају називи који ће одражавати културно наслеђе и истицати богату културну баштину, те да се називи улица односе на знамените личности, догађаје, споменике и појмове из области културе Града Новог Сада, Аутономне покрајине Војводине и Републике Србије, као и на универзално културно наслеђе, а у светлу проглашења Новог Сада за Европску престоницу културе 2021. године. Иницијатива да се преименује Булевар Европе није прихваћена јер се по Николи Тесли већ зове једна улица у Новом Саду.