Председник Скупштине Града Новог Сада Здравко Јелушић и члан Градског већа за културу Далибор Рожић примили су данас у Скупштини града чланове жирија за доделу награде “Мирослав Антић”, председника жирија и члана Организационог одбора манифестације др Драшка Ређепа, прошлогодишњег добитника престижног признања проф. др Бошка Сувајџића и професорку књижевности Марију Васић Каначки.05-03-18-1

Сусрет са члановима жирија организован је у оквиру припрема предстојећих “Антићевих дана”, који ће се одржати наредне недеље, од 12. до 16. марта, а чланови жирија данас су присуствовали и седници Организационог одбора манифестације.

Припреме за 11. “Антићеве дане” увелико су у току, а на данашњој седници договорен је и усвојен програм овогодишње манифестације.05-03-18-2 Тако ће се током читаве следеће недеље у граду организовати низ догађаја и културних садржаја посвећених Мирославу Антићу и његовом стваралаштву, док је за последњи дан манифестације предвиђена и додела награде “Мирослав Антић” за најбољу збирку песама. Програм “Антићевих дана” одржава се на више локација у граду, међу којима су Културни центра Новог Сада, Градска библиотека, Дунавски парк, Градска кућа, Музеј Војводине, дворац Еђшег, али и новосадске основне школе.