Комисији за представке и предлоге данас су се обратили представници грађана у близини Метадонског центра. Они су се и раније обраћали Комисији за помоћ и решавање проблема које су имали са корисницима услуга Метадонског центра, а данас су дошли да се захвале, како су рекли, на учињеном и на томе што је дошло до помака у решавању њихових проблема. Према њиховим речима они су задовољни што ће се око Метадонског центра изградити зид, али ипак замерају што је предвиђена и капија на месту где је улаз у Центар, па се плаше да ће и даље имати сличне проблеме са зависницима који ту улазе по своју терапију.

Представници Удружења учесника оружаних сукоба на простору бивше Југославије обратили су се са захтевом да једна улица у Новом Саду добије назив Милунке Савић, најодликованије жене борца Великог рата. Према њиховом предлогу, с обзиром да се ове године обележава 100 година од завршетка Великог рата, а да је у плану спајање насеља Ветерник и Сајлово, нови булевар на том месту би требао да се назове по Милунки Савић. Комисија је донела закључак да се њихов предлог упути Комисији за називе делова насељених места и јавних служби на разматрање.

Становницима Улице Владимира Николића број 16 смета бука и галама са дечијег игралишта које се налази у близини. Према њиховим наводима ово игралиште се налази на свега десетак метара од њихових станова, а бука траје непрестано и дању и ноћу и не поштује се кућни ред у периоду за одмор. Због тога су се обратили Комисији са захтевом за измештање овог игралишта за пар десетина метара даље од њихове зграде.

На седници су разматрани и одговори на раније поднете представке који ће бити упућени на адресе подносилаца представки.