Чланице и чланови Комисије за представке и предлоге наставили су са досадашњом праксом обилазака месних заједница и пружања прилике грађанима да им се непосредно обрате и изнесу своје представке. Данашња седница је одржана у Месној заједници „Ветерник“, а десетак грађана овог приградског места је потражило помоћ за решавање својих проблема.

Представници четири породице из Книнске улице, чије се куће налазе на нижем терену, изнело је проблем везан за често плављење тог дела услед јачих падавина и немогућности да канализационе цеви одведу ту воду. Према њиховим речима сваки пут када пада мало јача киша, у њиховим двориштима се скупља вода и до пола метра висине, подруми бивају поплављени и они су неко време онемогућени да нормално прилазе својим кућама и тим поплављеним просторијама. По њиховом мишљењу, требало би прокопати канал који би одводио сувишну воду, али и оспособити постојеће канале који су услед небриге њихових суграђана, затрпани.

Становници Улице Милице Ракић су рекли да им велики проблем представља то што она није асфалтирана и нема јавне расвете, па је пролазак кроз њу веома отежан и деци и старијим особама, нарочито у време падавина. Како су нагласили, ту се налази и приватна парцела која је запуштена и нико не коси коров, што додатно отежава пролазак том улицом.

Низ примедби је изнето и на изглед Улице Краља Петра I која је, према њиховим речима,  у великој мери запуштена, прљава, не коси се трава, баца се разно смеће и праве дивље депоније у непосредној близини аутобуског стајалишта, а због приватног паркинга за камионе немогуће је нормално пролазити, већ су приморани да тај део пролазе путем, што је веома опасно због густине саобраћаја.

Комисија је саслушала све представке и упутиће их надлежним институцијама и установама на разматрање и решавање, а сви грађани који су се обратили добиће писани одговор на кућну адресу.