Данас су грађани Каћа имали прилику да присуствују седници Комисије за представке и предлоге и да непосредно поставе питања или изнесу своје предлоге и представке.

Како су рекли, највећи проблем у центру овог насељеног места представља недостатак паркинг места. Због тога се свакодневно дешава да се аутомобили паркирају на тротоарима, зеленим површинама, па чак и на пешачким прелазима што ствара гужву и угрожава пролазнике. Према речима житеља Каћа, требало би повећати број линија градског превоза, а оно на што су посебно указали је чињеница да они припадају трећој зони по цени аутобуске карте, а како су истакли, њихова линија је приближна неким градским линијама из прве зоне. Велика олакшица би им била када би барем могли да буду у другој зони.

У улицама Симе Шолаје, Иве Лоле Рибара, Бранка Радичевића, Исидоре Секулић и још неколико, највећи проблем представља недостатак атмосферске канализације, а у појединим улицама неопходно је урадити ивичњаке на коловозу. Како су рекли, због нагиба, вода са коловоза се слива према њиховим кућама и прави велике проблеме тим житељима.

У центру Каћа постављени су канделабри који би требали да се прикључе на јавну расвету, имају фонтану која је већ дуже време неисправна, а недостају и спортски терени и више уређеног зеленила. Такође би требало да се поставе надстрешнице на аутобуским стајалиштима и стубићи поред тротоара да би се избегло непрописно паркирање.

Иако наизглед грађане Каћа мучи много проблема, били су јединствени у похвалама Граду и исказали су велику захвалност градоначелнику Милошу Вучевићу што је у последње време ипак много тога урађено на побољшању услова живота у том насељеном месту.

Чланице и чланови Комисије су прихватили закључке да се све представке упуте надлежним управама и службама на решавање, а одговори ће бити прослеђени на кућне адресе свих који су поднели представке.