Председница Скупштине Града Новог Сада MSc Јелена Маринковић Радомировић примила је данас у градском парламенту представнике Друштва трговаца Новог Сада и са њима разговарала о активностима ове струковне организације.

Друштво трговаца Новог Сада окупља власнике малих трговинских радњи, а циљ удруживања у овакву асоцијацију је јачање и боље позиционирање малих радњи на тржишту Новог Сада, као и побољшање разултата њиховог пословања.

Током разговора, председница Скупштине Града Новог Сада MSc Јелена Маринковић Радомировић је подвукла да су врата новосадског парламента, као и градске администрација, увек отворена за новосадске трговце и за двосмерну комуникацију, посебно у специфичним ситуацијама попут актуелне, изазване епидемијом вируса SARS-CoV-2.

Председник Друштва трговаца Новог Сада Млађан Шумић захвалио се председници новосадске Скупштине на пријему, истакавши да је сарадња са Градом Новим Садом добра. Он је упознао председницу Маринковић Радомировић са активностима Друштва, као и са плановима који би требало да допринесу бољитку пословања и услуга трговачких радњи које послују на територији града.

Састанку је присуствовао и в.д. начелника Градске управе за комуналне послове Зоран Станојевић.