Милош Вучевић данас је изабран, трећи мандат заредом, за градоначелника Новог Сада. За избор Милоша Вучевића за градоначелника гласало је 70 одборника и одборница, а данас су изабрани и заменик градоначелника, као и чланови Градског већа.

За заменика градоначелника изабран је Милан Ђурић, док су за чланове и чланице Градског већа изабрани: Адријана Месаровић за буџет, финансије и инвестиције, Милован Амиџић за управу, прописе и урбанизам, Здравко Јелушић за комуналне послове, Дина Вучинић за образовање, Далибор Рожић за културу, Ass. dr sci. med. Драган Стајић за здравство, Огњен Цвјетићанин за спорт и омладину, Мира Раденовић за заштиту животне средине, одрживи развој и енергетску ефикасност, Бранка Бежанов за социјалну заштиту и бригу о породици и деци, Милорад Радојевић за привреду и Александар Кравић за саобраћај и путеве.

На данашој седници, за заменицу председнице Скупштине Града Новог Сада изабрана је Кристина Караић, док је за заменицу секретара Скупштине града постављена Ана Лекић.

Данас су именовани председник, чланови и секретар Градске изборне комисије као и њихови заменици. Потврђени су мандати новим одборницима и одборницама, а то су Слободан Тасић, Јелена Ровчанин, Драган Пајић, Милица Родић, Радмила Рађеновић и Љубомир Станишић са Изборне листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ,

потом Сандра Трифуновић Стојановић и Маја Седларевић са Изборне листе ВОЈВОЂАНСКИ ФРОНТ – уједињени за демократски Нови Сад (Лига социјалдемократа Војводине, Војвођанска партија, Заједно за Војводину) и Никола Урошевић са Изборне листе Ивица Дачић – „Социјалистика партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма“.

На седници су именовани в.д. директори ЈГСП „Нови Сад“ и ЈКП „Стан“, а прихваћени су и предлози Комисије за кадровска, административна и мандатно-имунитетна питања.