Председница Скупштине Града Новог Сада MSc Јелена Маринковић Радомировић посетила је данас Дечје село „Др Милорад Павловић“ у Сремској Каменици, где је малишанима и деци, штићеницима ове установе, као божићни поклон уручила десет торти.

– Данас је Бадњи дан, дан који најављује најрадоснији хришћански празник Божић, а посетом Дечјем селу „Др Милорад Павловић“ желимо скромно да допринесемо обележавању сутрашњег Божића и улепашамо деци овај велики хришћански празник. Ови празнични дани нас подсећају да дарујемо кад год можемо и да носимо мир и радост са собом – истакла је председница Скупштине Града Новог Сада MSc Јелена Маринковић Радомировић.

Председницу градског парламента дочекао је директор ове установе Мирко Јанкелић, а након разговора, уз поштовање епидемиолошких мера, заједно су обишли Дечје село.

– Дечје село „Др Милорад Павловић“ је место где дете има право на сигурну и лепу будућност, а мисија коју ова установа остварује, да децу научи правим вредностима и оспособи их за даљи живот, вредна је сваке похвале и пажње – поручила је председница новосадске Скупштине MSc Маринковић Радомировић.