Програм Манифестације „Антићеви дани“, која се ове године одржава од 10. до 12. марта, усвојен је на данашњој седници Одбора манифестације. Како је предвиђено, у оквиру овогодишњих „Антићевих дана“ одржаће се низ књижевних вечери, изложби и мултимедијалних програма, а централна свечаност одржаће се првог дана манифестације, када ће се доделити награда „Мирослав Антић“.

Како је речено на седници Одбора, којом је председавала председница Скупштине Града Новог Сада MSc Јелена Маринковић Радомировић, програм „Антићевих дана“ и ове године одржаће се на више локација: у Градској кући, Културном центру Новог Сада, Културној станици „Еђшег“, Малом ликовном салону, Издавачакој кући „Прометеј“, као и ОШ „Милош Црњански“. Током одржавања манифестације предвиђено је полагање венаца на песников гроб, као и посета споменику Мирославу Антићу у Дунавском парку. Сви садржаји биће организовани уз поштовање епидемиолошких мера.

На седници је образложено да ће стручни жири „Антићевих дана“, у саставу Мирослав Радоњић, Бојан Васић и Слађана Илић, у наредном периоду предложити лаурета за награду „Мирослав Антић“, која се додељује за најбољу збирку песама.