Комисија за представке и предлоге данас је одржала седницу, током које је разматрала представке грађана, али и упутила одговоре на раније послате представке и предлоге.

Комисији за представке и предлоге на данашњој седници, писмено се обратио суграђанин из Улице браће Рибникар број 2, који има примедбу на прегласну живу музику сваког четвртка, петка и суботе из кафе-бара на истој адреси и додаје да је помоћ за решавање овог проблема већ потражио преко Скупштине станара ове зграде и Комуналне полиције али без успеха. Чланице и чланови Комисије усагласили су се да ову представку упуте Градској управи за инспекцијске послове.

Писмену представку поднела је и суграђанка из Улице Јернеја Копитара на Телепу која наводи да су тротоари у улици у којој она живи, уски и лоше урађени, да су пропали и да нису дуго реконструисани. Како је даље навела ова суграђанка, слична је ситуација и са Улицом Ћирила и Методија у којој се налази дечији вртић, а која је без ивичњака и уска, са доста рупа, па кретање мајки са дечијим колицима представља велики проблем. Комисија је донела закључак да ову представку упути Градској управи за грађевинско земљиште и инвестиције.

Чланови Комисије разматрали су и упутили на адресе подносилаца представки одговоре од надлежних институција добијене на раније упућене представке грађана.