Градска изборна комисија Града Новог Сада, на седници одржаној 2. априла, донела је Решење којим се по сили закона утврђује престанак функције члана бирачког одбора у проширеном саставу за координирано спровођење избора за народне посланике и избора за председника Републике расписаних за 3. април 2022. године на бирачком месту број 93 МЗ “Ченеј”, Ченеј, Вука Караџића бр. 289 у Граду Новом Саду.

На седници је донет Закључак о Информацији о примопредаји изборног материјала између Градске изборне комисије Града Новог Сада и бирачких одбора на територији Града Новог Сада пре гласања.

Градска изборна комисија Града Новог Сада усвојила је дежурство чланова ГИК-а и Стручног тима на дан одржавања избора за народне посланике и председника Републике, као и распоред чланова ГИК-а и Стручног тима на пријему изборног материјала од бирачких одбора након гласања на изборима за народне посланике и председника Републике, расписаним за 3. април 2022. године

На 26. седници усвојен је записник са 25. седнице Градске изборне комисије.